Taky se s tebou rádi vidíme, Jani. Zdá se
, že ples byl vydařený a už je v plánu na příští rok - 1.2.2014. Snad se do té doby ještě setkáme.
Vaše názory:
———
V to taky doufám....snad mi to letos konečně vyjde a přijdu se na vás podívat i jinam....ještě jednou díky za ty neskutečně krásné chvilky které svou muzikou a přítomností zvládnete vykouzlit
———
Myslela jsem tu ceskou verzi,anglickou uz znam
———
Česká verze se jmenuje Švestky. Je to náš vlastní text - autor Jenda Kotek. Jinak díky za pochvalu.
———
Zdravim z Racic :),diky za super ples :),a zaroven bych se chtela zeptat jak se jmenuje pisnicka kde zpivate ,,svestky'' (jestli to neni tajny :)) diky a tesime se na pristi rok :)
———
Chtěla bych opět poděkovat za zábavu v Račicích na plese,dobře jsme si opět zapařili :-) ,jen účast trochu nižší,to je bohužel daný dnešní dobou :-( ,ale my si vystačíme i tak... :-)))
———
Hned jsem si otevřela Pokec, protože jsem tušila, že Račice nezklamou. S účastí bohužel my ani vy nic nenaděláme. Lidi jsou buď pohodlnější, nebo mají hloub do kapsy - nevím. Fakt je, že jsme si s Jendou vzpomněli na ty plesy, kdy byl obsazen i náš stůl a my jsme museli sedět na schůdkách. Děkujeme a zachovejte nám přízeň.
———
Srdečené pozdravení, krásné stránky máte.
Mám na Vás dotaz, úžasná a jedinečná kapelko : budete vystupovát ( ples ) v bílzkém okolí HK?
Úspěšný rok 2012 i další přeji :)
———
Děkujeme za pochvalu, Jančo.
Pokud jde o plesy přímo v Hradci, tak budeme hrát v sobotu, 18.2. pro sokol Malšovice v hospodě U Čechů, dále v sobotu 3.3. na Novém H.K. karneval a hned v neděli pro děti. Poslední hradecký bude 17.3. v hospodě U Sokola pro plotišťské hasiče.
Další plesy hrajeme v místech více či méně vzdálených od H.K.
Jinak se snažíme naše stránky pravidelně aktualizovat a každá další akce by tam měla být.
———
Bylo mi to jasné...Nezklamali jste jako vždy....Moc vám děkuji za úžasný večer...Lepší oslavu jsem si nemohla přát....a za měsíc vám to oplatím...:D...Opravdu děkuji