Vaše názory:

Datum 07.06.2013

Vložil Notabene

Titulek Re: Poděkování

Do Jeřic jsme se moc těšili, už proto, že nás k nim pojí vzpomínky z mládí. Počasí nás trochu zaskočilo. Dešťový příval a chlad vyhnal spoustu lidí, ale věříme, že ti co zůstali, nelitovali a dobře se pobavili. Děkujeme za pochvalu a doufáme, že to nebyla poslední společná akce.

Datum 02.06.2013

Vložil Iveta

Titulek Poděkování

Děkuji za skvělou muziku, v Jeřicích dne 25. 5. 2013.
I když počasí moc nepřálo, kdo se chtěl pobavit večer po okrskové hasičské soutěži zima mu nevadila. Ještě jednou díky, bylo to super....

Datum 23.05.2013

Vložil Notabene

Titulek Re: Pekny Country vecer

Ta pochvala nám udělala velkou radost. V hospodě U Formana hrajeme moc rádi, už kvůli báječnému personálu, stylovému prostředí a hostům, co se umí skvěle bavit a nezkazí žádnou legraci. Ahoj někdy příště!!!

Datum 19.05.2013

Vložil Jirka - Folk zije

Titulek Pekny Country vecer

Diky za pekne hrani v Country hospode U Formana v Roudnici. Mohu s klidnym svedomim vsem zajemcum o hrani Notabene na svych akcich je doporucit,, je videt ze hraji radi a tak jak pisi na svych strankach opravdu hraji s minimalnimi pauzami bez ohledu na cas a hlavne zpivajici kytarista s foukackou musi podle mne vydat za vystoupeni poradnou davku energie. Podekovani za pekny vecer take Country hospode U Formana viz https://www.uformana.cz. Ahoj nekdy priste.

Datum 10.02.2013

Vložil Janička

Titulek Re: Re: Letos jsem zase první.... :D

V to taky doufám....snad mi to letos konečně vyjde a přijdu se na vás podívat i jinam....ještě jednou díky za ty neskutečně krásné chvilky které svou muzikou a přítomností zvládnete vykouzlit

Datum 04.02.2013

Vložil Notabene

Titulek Re: Letos jsem zase první.... :D

Taky se s tebou rádi vidíme, Jani. Zdá se
, že ples byl vydařený a už je v plánu na příští rok - 1.2.2014. Snad se do té doby ještě setkáme.

Datum 03.02.2013

Vložil Janička

Titulek Letos jsem zase první.... :D

mockrát děkuju za úžasnou zábavu... jak jinak s Váma....Nic jiného jsem nečekala... Jste úžasní lidičkové a vždycky se na vás moc těším... škoda že nám to tentokrát nevyjde dvakrát... :( takže ještě jednou moc díky Mám Vás ráda..

Datum 14.03.2012

Vložil Maruška

Titulek Re: Racice

Česká verze se jmenuje Švestky. Je to náš vlastní text - autor Jenda Kotek. Jinak díky za pochvalu.

Datum 14.03.2012

Vložil Aneta

Titulek Racice

Myslela jsem tu ceskou verzi,anglickou uz znam

Datum 14.03.2012

Vložil Aneta

Titulek Racice

Zdravim z Racic :),diky za super ples :),a zaroven bych se chtela zeptat jak se jmenuje pisnicka kde zpivate ,,svestky'' (jestli to neni tajny :)) diky a tesime se na pristi rok :)