Tak to máme za sebou. Dlouho očekávané, jarní tancování proběhlo na jedničku a jako vždy velkou zásluhu na tom měla parta tří zlatých lidiček. Jejich přičiněním zábava začala už při první písničce a hráli ještě v době kdy já už musel opustit sál. Doufám že jsem se stačil rozloučit a poděkovat( bylo to opravdu náročné), ale pro jistotu ještě jednou VELKÉ DÍKY KAPELO!!!!!!
Vaše názory:
———
Ještě jednou moc díky za zahrání písničky na přání a vůbec cely super ples v Račicích,který jste vytvořili,všem se to líbilo a těšíme se na příště....
———
Ahojda Janičko, omlouvám se. Měla jsi pravdu. Samozřejmě , že moc děkuji za Tvoji chválu, která moc těší a zároveň zavazuje. Budeme se ještě víc snažit :-)
———
Když jsem loni porvé slyšela skupinu Notabene hrát byl to pro mě neuvěřitelný zážite.Taky jsem se s tim o to s nimi musela hned na těchto stránkách podělit.Jenže to jsem jště netušila že mi letos zpříjemní jediné dva plesíky na které za celou plesovou sezonu chodim. Oba dva Večery s nimi byli nezapomenutelné i když ten druhý jsem trávila pracovně, ale přesto jsem si našla čas abych si je poslechla a dokonce si i zatancovala.Tím se dostávám k poděkování za to kvantum písniček na přání, které mi s radostí a bez odmlouvání zahráli.A jsem ráda že od loňska tu přibylo tolik děkovaček protože i díky tomu vidí že si nevymýšlim a že jsou naprosto úžasní VŠICHNI 3.Moc moc děkuju a už teď se zase těším za rok v Malšovicích...... no a když tu bude program tak si je možná najdu i dřív :D Ps. omlouvám se za chyby ale já měla vždy z diktátu za 5
———
I pro nás je radost potkat se s takovým člověkem, jako jsi ty, Ivane, a vidět tě při aktivitách s dětmi. Takové chlapy, kteří se nestydí nasadit si na hlavu srandovní čepičku nebo cokoliv jiného a poskakovat s dětmi jen pro světýlka v jejich očích, by měli rozmělnit na prášek a posypat s ním ty rodiče, kteří sice své děti přivedou na dětský karneval či mikulášskou, ale nezvednou zadky od stolu. Chci Ti poděkovat jménem všech těch dětí.
———
Ahoj všichni, od té doby co znám kapelu NOTABENE je každá zábava na které hrají doplněna o mnoho zážitků jak z podia tak i z placu. Mám to štěstí že je mohu potkávat mnohokrát za rok a tak již dnes vím že letošní rok bude opět protkán několika krásnými chvílemi za které jim chci touto cestou poděkovat. Ivan z NHK
———
Ahojda Bea
jsme moc rádi že jsme tě poznali. Moc bezva zábava. Pozdravuj Gabču :-))))
———
Mikuláš 5.12.09 pre mňa absolútne skvelý zážitok so skvelou kapelou, hudbou a ľuďmi :)
Výborná atmosféra a tancovačka a pesnička pre mňa od Elánov to nemalo chybu. Som rada že som mala možnosť sa toho zúčastniť. Ďakujeem
———
NOTA BENE v Černilově = vyprodaný sál a skvělá nálada v publiku. Už teď se všichni těšíme na májovou zábavu 2010. Super muzika, super kapela. Děkujeme
———
Pozdravuju Janu a Libora a děkujeme za chválu. Nám se taky hrálo super. Dovedete to v Račicích pěkně roztočit!